
Bröd




Nästan alla bröd bakar vi i bageriets anrika stenugn. En stenugn skiljer sig mycket från moderna ugnar, arbetet är mer tidskrävande men ger en betydligt högre och jämnare brödkvalité. Stenugnsbakat ger en spröd skorpa och ett saftigare bröd. Den höga kvalitén visar sig även på bageriets konditorivaror.
På fredagar bakar Mattias något speciellt som tex chili & cheddar, blåbär & valnöt, kalamataoliver & parmesan, bouillabaissebrödet med saffran mm.
I sortimentet


























Råg & honung




Rågsurdeg valnöt/aprikos
Rågsurdeg med valnöt eller valnöt/aprikos


























Form Franska


























Baguette


























Morotslimpa
Vetemjöl, rårivna morötter & linfrö


























Pumpernickel
Kaffe, råg & pumpa


























Fruktbröd
Rågsurdeg med aprikos, valnöt och russin


























Pumpa & sesam


























Rostad havre & råg


























Rysk råg
Rågsurdeg, rostad koriander




Finsk råg
Bakat med enbart rågmjöl


























Gotlandslimpa
Rågsurdeg, anis, fänkål, pommerans


























Levain


























Dansk råg
Rågmjöl, klippt råg, linfrö & solrosfrön
Öppettider
Mån – Fre:
6:30 – 18:00
Lör:
8:00 – 17:00
Sön:
9:00-16:00
Aktuellt
Bageri Passion erbjuder ett brett sortiment av bakverk, sötsaker och dryck.
Fredag är dagen då Mattias bakar något speciellt. Ett bröd du inte hittar varje dag.