Bröd

Nästan alla bröd bakar vi i bageriets anrika stenugn. En stenugn skiljer sig mycket från moderna ugnar, arbetet är mer tidskrävande men ger en betydligt högre och jämnare brödkvalité. Stenugnsbakat ger en spröd skorpa och ett saftigare bröd. Den höga kvalitén visar sig även på bageriets konditorivaror.

På fredagar bakar Mattias något speciellt som tex chili & cheddar, blåbär & valnöt, kalamataoliver & parmesan, bouillabaissebrödet med saffran mm. 

I sortimentet

Råg & honung

Rågsurdeg valnöt/aprikos

Rågsurdeg med valnöt eller valnöt/aprikos

Form Franska

Baguette

Morotslimpa

Vetemjöl, rårivna morötter & linfrö

Pumpernickel

Kaffe, råg & pumpa

Fruktbröd

Rågsurdeg med aprikos, valnöt och russin

Pumpa & sesam

Rostad havre & råg

Rysk råg

Rågsurdeg, rostad koriander

Finsk råg

Bakat med enbart rågmjöl

Gotlandslimpa

Rågsurdeg, anis, fänkål, pommerans

Levain

Dansk råg

Rågmjöl, klippt råg, linfrö & solrosfrön

Öppettider

Mån – Fre:
6:30 – 18:00

Lör:
8:00 – 16:00

Sön:
Stängt

Aktuellt

Bageri Passion erbjuder ett brett sortiment av bakverk, sötsaker och dryck.

Fredag är dagen då Mattias bakar något speciellt. Ett bröd du inte hittar varje dag.